Utvalgt bilde Tips og triks til investering 489x270 - Tips og triks til investering

Tips og triks til investering

Utvalgt bilde Tips og triks til investering - Tips og triks til investering

Det finnes veldig få grenser i forhold til hva og hvem du kan investere penger i, sånn egentlig, men i denne artikkelen skal vi gå inn på noen tips og triks som vi mener at du kan få god nytte av.

Legg ut bilde Tips og triks til investering Research - Tips og triks til investeringResearch

Noe av det som er aller viktigst når du skal finne ut hva eller hvem du skal investere i, er å finne ut mer om bedriften eller konsernet. Dette gjør at du kan føle deg trygg på produktet. Det å investere hvem andre som er gira på å investere i dette er også utrolig viktig, det gjør at du har total koll på hva du begir deg ut på.

Legg ut bilde Tips og triks til investering Crowdfunding - Tips og triks til investeringCrowdfunding

En ny måte å investere på, men da i unoterte aksjer er crowdfunding. Dette betyr at en rekke ulike mennesker investerer et beløp i en bedrift der de vil i utbytte vil få unoterte aksjer. Dette gjør deg til en slags medeier i bedriften, noe som kan gjøre at du tjener mye penger hvis bedriften gjør det bra. Det eneste som er negativt med unoterte aksjer er at du bare kan selge dem til andre eiere i bedriften, men dette er også det som gjør dem eksklusive og interessante!

Legg ut bilde Tips og triks til investering Fond - Tips og triks til investeringFond

Hvis du er totalt nybegynner og ikke vet så mye om det å investere, så anbefaler vi deg fond. Dette er en enkel måte å komme i gang på, som over tid kan gi deg enormt mange penger i avkastning.

Hva er ditt beste tips når det kommer til investering? Hva har du tjent mest penger på av dine eventyr?