Har du lyst til å bli skribent?

Sidebilde Har du lyst til a bli skribent - Har du lyst til å bli skribent?Det er mange av oss som sitter med en liten drøm om å bli skribent! Er dette deg? Da er det bare å ta kontakt med oss, for vi søker nemlig alltid ivrige skribenter. Les videre for å finne ut om du passer for oss!

Hva søker vi?

Vi søker noen personer som er fleksible og som er interesserte i finansielle tjenester. Det hjelper om du vet litt om investering og rådgivningstjenester, men vi er også åpne for at du lærer underveis. Det er alltid gøy å se på investering fra ulike typer perspektiv, så vi er åpne for at du også har ditt helt eget unike perspektiv.

Når det kommer til saker og artikler så søker vi ikke noe spesifikt, vi vil gjerne bare høre fra deg hva det er du ønsker å bidra med. Vi kan selvsagt komme med forslag om dette er ønskelig for deg, men vi liker når folk er kreative og bare setter seg ned og skriver.

Hvem er du?

Vi har ikke noen spesifikk kandidat for denne typen skribentjobb. Det er jo opp til deg å vise oss hvem du er, for vi er åpne for de aller, aller fleste. Vi håper at du har lyst til å ta kontakt med oss og begynne å skrive for oss.

Du kan for eksempel vise oss eksempler på ting du allerede har skrevet eller sende oss litt mer informasjon om deg selv. Det du må huske på er at informasjonen du sender ikke er bindende på noen som helst måte. Dette betyr at du kan utforske dine muligheter og se om det passer for deg. Finner du ut at det ikke passer, så er det helt greit for oss også. Vi har bare lyst til å gi deg muligheten til å prøve noe helt nytt.

Så hva sier du? Er dette noe du har lyst til å gjøre? Det håper vi. Vi håper virkelig at vi får høre fra deg, med ditt perspektiv og alt du har å fortelle oss. Vi kan absolutt si at vi gleder oss masse til å høre fra deg! Vi sitter spent og venter på hva du har å fortelle oss.