Abonner på vårt nyhetsbrev

Sidebilde Abonner pa vart nyhetsbrev - Abonner på vårt nyhetsbrevNoe vi har tenkt på lenge er å lage et nyhetsbrev som passer for alle der ute. Dette er noe vi virkelig har lyst til å prøve på. Vi vet at det kommer til å være vanskelig, men vi skal prøve så godt vi kan. Kanskje du også har lyst til å bidra til vårt nyhetsbrev?

Hva vil nyhetsbrevet handle om?

Noe som er sikkert, er at vi tror på at investering og finansielle tjenester noe vi alle har behov for. Det er nettopp derfor vi skal prøve å inkludere så mye informasjon om disse tjenestene som overhodet mulig. Vi håper at du har lyst til å melde deg på, slik at du kan begynne å investere på egen hånd. Det er noe spesielt med å investere egne penger og bare se på at de gror seg større og større.

Tips og triks

Noe av det vi er aller mest opptatt av, er å finne ut av enkle tips og triks som kan gjøre livet ditt enklere. Vi håper at du har lyst til å bidra med tips og triks som vi kan legge ut også. Det å investere er noe som kan endre din finansielle situasjon, noe som er gunstig for mange der ute. Vi håper at dette er noe du får lyst til å prøve på, for det er rett og slett ganske festlig. Det å investere gjør en fri!

Vi håper at du har lyst til å abonnere på vårt nyhetsbrev. Det kommer til å være fullt av snacks og mye gøy. Du kan forvente å få et spennende nyhetsbrev rett i din innboks, men vi lover at  vi ikke skal sende ut for mange heller, for vi vet hvor irriterende det kan være!